Szűrés

TOP termékek

VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉS  I  Világhírű festők legszebb festményeiből

Blogok

MIÉRT NÁLUNK RENDELJ?

2020.12.08 18:22
MIÉRT NÁLUNK RENDELJ?

12 ok amiért a legjobb választás a VászonképVarázs weboldalon rendelned a vászonképedet:

 1. Mert hatalmas, gondosan válogatott kínálatunkban biztosan megtalálod a neked megfelelő képet.
 2. Mert jól átlátható a kínálatunk, könnyen és egyszerűen tudsz rendelni.
 3. Mert kiváló minőségű vászonképet küldünk neked, amit csak ki kell akasztanod a falra.
 4. Mert a saját képedből is elkészítjük a vászonképet, melyet minden esetben grafikusaink készítenek elő, szükség esetén javítva a színeket, hibákat. Mindig küldünk előzetes látványtervet, hogy biztosan elégedett legyél a végeredménnyel. Saját képes vászonképet itt tudsz rendelni.
  Gyönyörű vászonképet rendelhetsz családodról, barátaidról, nyaralásról, háziállatodról vagy bármilyen neked tetsző képről, az általad választott méretben és elrendezésben.
 5. Mert egyedülálló módon kérésedre vizuális effektusokat is alkalmazunk a képeden, például mintha ecsettel festették vagy rajzolták volna, vagy fekete-fehérnek tűnjön, vagy mintha egy festmény része lenne. Effektelt vászonképeinket itt találod.
 6. Mert ár/érték arányban a legjobbat fogod kapni.
 7. Mert igényednek megfelelően választhatsz kis mérettől az egészen nagyig, és akár több panelből álló képet is kérhetsz tőlünk. Sőt a keret vastagságát is megválaszthatod, de kérheted keret nélkül is (tekercsben) a vászonképet.
 8. Mert rutinos gyártói csapatunk minden vásznat többször leellenőriz, mielőtt kézzel és nagy gonddal ráfeszíti a valódi fenyőfa keretre.
 9. Mert elérhetőek vagyunk és minden kérésedre válaszolunk.
 10. Mert rendelésedet követően néhány napon belül a kezedben tarthatod a vászonképedet.
 11. Mert kollekciónkat folyamatosan bővítjük, növelve az esélyét a tökéletes műalkotás felfedezésére.
 12. Mert a több mint 12 ezer elégedett megrendelőnk garancia számodra is, hogy biztosan a legjobbat fogod kapni!

A képek elkészülési ideje 3-5 munkanap!


KIK VAGYUNK MI?

Egy száz százalékig magyar, családi vállalkozás. Mindent saját kézzel készítünk, és minden alapanyagot magyar vállalkozóktól szerzünk be.

A hosszú évek alatt megszerzett grafikusi tapasztalatainkat felhasználva indítottuk be vállakozásunkat és nyitottuk meg az első webáruházunkat 2014-ben. Az első években egyedi grafikájú faliórákat (www.oradekor.hu) terveztünk és értékesítettünk, majd bővültünk egyedi grafikájú bögrékkel (www.bogrevaros.hu) és vászonképekkel. Több, mint 12 ezer megrendelést teljesítettünk az évek alatt, mindig törekedve a megrendelőink maximális elégedettségére.